2 de febr. 2013

Ja soc gran!!!

Avui començo aquest nou blog. Un lloc on voldria anar ensenyant el meu treball, els meus projectes, i com i on treballo. Casualment la data coincideix amb el dia que vaig començar a dedicar-me professionalment a la fotografia. Ja fa 18 anys, d'això, per tant, puc dir que ja sóc professionalment major d'edat. No diré que hagi estat un camí de roses, però si que puc dir  que em sento enormement afortunada d'haver pogut treballar tant de temps en el que m'agrada. Per mi, la fotografia és una manera de viure més que un medi per a viure.
Com que aquesta és la primera entrada del nou blog, vull que sigui especial, per tant vull que la protagonista sigui la meva filla, ja que és el més important de la meva vida.
Aquesta sessió vaig fer-la per a provar els canvis que he fet a l'estudi. El més important d'aquests canvis ha estat la nova distribució per aprofitar al màxim la bona llum natural de que disposo. Per això he hagut de sacrificar els dos aparadors, per tant, a partir d'ara, exposaré les meves fotos al blog, facebook o a la web que espero tenir enllestida ben aviat.
Les 4 primeres fotos estan fetes amb llum natural, alguna amb llum directe del sol. La resta estan fetes amb flaixos d'estudi.

3 comentaris:

 1. Tere em sembla fantastic, et desitjo tot el millor de tot cor, te o mereixes guapa

  ResponElimina
 2. Endavant Tere i que tinguis molta sort! Les fotos de la teva filla són precioses!

  ResponElimina
 3. Per molts anys Tere!!!
  Que aquest canvis et portin bosn auguris.

  ResponElimina